Kaip tinkamai išsirinti robotą siurblį?

Kaip tinkamai išsirinti robotą siurblį?
Strapsnio autorius Emilija Gedvilaite

Nežinote kokį siurblį pirkti? Nebėda, štai keli patarimai kaip jį išsirinkti

Tikrai ne kartą esame pasvajoję , kad grindys pačios išsisiurbtų. Grindų valymas yra nesibaigiantis procesas atimantis didelę dalį  kasdienio mūsų laiko. Net jei namuose retai sulaukiate svečių ar neauginate šerius metančių gyvūnų, jūsų grindims vis tiek reikia nuolatinio dėmesio, jei norite, kad jos išliktų nepriekaištingai švarios. Tokiu atveju rekomenduojame bent kartą per savaitę atlikti grindų plovimo/šlavimo darbus. Svarbu prisiminti 2 faktus, kad nešvarumai ir dulkės lydi mus visuose gyvenimo procesuose, o patogiausia vieta jiems apsistoti yra mūsų grindų danga. Ir, kad mes nuolat turime tiesioginį  sąlytį su grindimis, o elemantarus vaikštinėjimas jomis jau skatina nešvarumų kaupimąsi. 

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

Vos keletas iš mūsų susimąstome kokiuose skirtinguose namuose gyvename, vieni mažame lofto tipo bute, kiti modernaus išplanavimo dviejų  kambarių bute, treti – nuosavame name su keliais aukštais. Skiriasi ne tik namų išplanavimas, skirtingos namų grindų dangos bei mūsų kasdieniai gyvenimo įpročiai. Norėdami teisingai išsirinkti  pagalbininką robotą-siurblį privalome atkreipti dėmesį į ne vieną niuansą, kad naujas pirkinys išties mums padėtų kasdieninėje namų rutinoje.

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

 

Kaip išsirinkti siurblį pagal grindų dangą?


Šių dienų rinkoje plati pasiūla , tačiau iš esmės kiekvienas išmanusis robotas siurblys efektyviai surenka nešvarumus nuo kieto paviršiaus dangos – plytelių, laminato ar medinių grindų. Jei namuose vyrauja vienos dangos tipas  rinkdamiesi siurblį robotą galite per daug nekreipti dėmesio į jo galingumą. 


Į įrenginio galią reikėtų atkreipti didesnį dėmesį jei jūsų namuose  dominuoja kiliminės dangos paviršiai. Pigesni robotai geba užvažiuoti ant kilimų, tačiau tikėtina, jog nuo jų siurblys robotas surinks ne visus nešvarumus, be to jį naudosite dažniau nei tikėjotės. Tokiu atveju, vertėtų rinktis didesnę siurbiamają galią turintį robotą-siurblį su specialiais kilimų valymo režimais. Taip, pat verta paminėti, kad  aukštesnius parametrus turinčius siurblius dažniau renkasi žmonės auginantys keturkojus bei mažamečius vaikus. 


Aukštesne rinkos kaina išmanieji robotai-siurbliai greičiau valo ir pasižymi inovatyvesniu išmanumu. Šių dienų rinkoje galima pamatyti siurblių robotų kurie geba sukurti net jūsų namų patalpų žemėlapį. Vienas iš pavyzdžių šis Neatsvor X600 robotas dulkių siurblys su patobulinta lazerinės navigacijos sistema. Kiek brangesni išmanieji siurbliai gali pasiūlyti ir tokias funkcijas kaip: vienu metu plauti ir siurbti, automatiškai didinti/mažinti siurbiamąją galią pagal grindų dangą ir t.t. Šiuos privalumus ir dar daugelį kitų turi ir Neatsvor X600 Pro robotas dulkių siurblys.
Įspūdinga yra tai, jog šis robotas turi net 6000 Pa siurbimo galią, kai  įprastai robotai siurbliai užtikrina iki 3000 - 3500 Pa.

Kaip yra tinkamai išsirenkamas robotas siurblys?

 

Deja, kol kas savaime išsivalanti grindų danga neišrasta, tačiau dulkių siurbliai robotai yra teisingas sprendimas norint palaikyti namų švarą  be didelių pastangų ir laiko sąnaudų. Vienas inovatyviausių robotų-siurblių gamintojų sprendimų -  įdiegti tokią technologiją kuri leistų robotą-siurblį valdyti jums net nesant  namuose. Kol darbe sieksite ambicingų tikslų, siurblys robotas prisiims atsakomybę už jūsų grindų švarą ir pasirūpins, kad grįžus namo  neerzintų nei  dulkės, nei  mylimo katinėlio pūkai ar net ryte pabirę sausi pusryčiai. Geriausia tai, kad tai dar ne viskas, siurbliai robotai su drėgno valymo funkcija suteiks dar daugiau komforto ir  grindų švara taps dar vienu malonumu jūsų kasdienybėje. Privalu paminėti, kad išmanusis siurblys-robotas gali tapti vienu iš išsigelbėjimu ir į alergijas linkusiems žmonėms. 

Skirkite šiek tiek laiko apsižvalgyti po namus ir įvertinkite savo namų poreikius: kokio ploto jūsų būstas, kiek slenksčių, kiek kilimų,  kiek katinų, šunų ar kitų augintinių. Tiksliai žinant poreikius, bus paprasčiau įvertinti koks dulkių siurblys robotas sugebės geriausiai pasirūpinti jūsų namų švara. Pagal kasdienius savo įpročius įvertinkite: koks turėtų būti baterijos tipas, kokie  darbo režimų pasirinkimai,  galingumo bei konteinerių talpos parametrai, taip pat nepamirškite įvertinti ir dizaino derančio prie jūsų namų interjero.

Neatsvor X500 robotas dulkių siurblys - pigiausias Neatsvor prekės ženklo modelis, turintis visas pažangaus roboto funkcijas.

Neatsvor X500 robotas dulkių siurblys

Šis pasirinkimas  vienas iš prieinamiausių šių dienų rinkoje ribotą biudžetą turinčiam klientui. Kainos ir kokybės santykis - garantuotas. Neatsvor X500 suteiks galimybę daugiau nebesukti galvos apie staiga užklumpančius svečius ir prisiims atsakomybę už jūsų grindų švaros kokybę. Robotas pats pasirūpins savimi, kai išsikraudinės, pats grįš į pasikrovimo aikštelę. Vienas svarbiausių Neatsvor X500 privalumų, kad robotas vienu metu geba siurbti ir plauti. Išmaniosios programėlės dėka, galite patogiai nustatyti tris vandens lygius skirtingiems poreikiams bei grindų tipams. 5 valymo režimai užtikrins kokybišką priežiūrą jūsų grindų dangai. Patobulinta programėlė leidžia planuoti roboto-siurblio darbą ir  sukurti  savaitės grafiką. Dabar namai bus valomi net Jums išvykus. Svarbu paminėti, kad robotas turi 3 siurbimo lygius, kuriuos siūlome rinktis ekonomiškai pagal nešvarumų kiekį. Neatsvor X500 be problemų nuo grindų surinks besimėtančius gyvūnų šerius, maksimaliai išvalys kilimus  bei surinks stambesnes šiuksles. Garantuojame, kad jūsų grindys visada bus švarios, nešvarumai nustos jus erzinti  ir daugiau neatims jūsų laiko. Taip pat, robotas turi galimybę atpažinti įvairius objektus ir jų išvengti greičiau bei rečiau įsipainioti. Priartėjęs prie pakylos arba laiptų, robotas nenukris ir apsisukęs tęs savo darbus. Privalumas, kad dėl savo mažo aukščio, robotas gali lengvai nuvažiuoti po sofa/lova ir išvalyti ten besikaupiančias dulkes. Naudodami mobiliąją programėlę galite patogiai valdyti robotą iš bet kurios vietos, suplanuoti valymo laiką arba patikrinti esamą valymo būseną. 

  • Robotas pats griš į pasikrovimo stotelę, kai baterija nusilps
  • Vienu įkrovimu robotas gali išvalyti net 150mm²
  • Robotas vienu metu gali siurbti ir plauti
  • Trys vandens lygiai skirtingiems poreikiams ir grindų tipams
  • Penki valymo režimai (Kraštinis / taškinis / maršruto / plovimo / planuoto valymo)
  • Gali valyti pagal nustatytą savaitės grafiką 
  • Trys siurbimo lygiai ( 1000Pa, 1800Pa, 3000Pa)    
  • Įdiegti kritimo/susidūrimo sensoriai
  • Aukštis 7.5cm
  • Valdymas mobiliąja programėle

Neatsvor X600 robotas dulkių siurblys -  dar galingesnis su patobulinta navigacijos sistema. 

Lyginant su ankstesniu Neatsvor X500 modeliu Neatsvor X600 išskirtinumas  gebėjimas sukurti jūsų namų aplinkos žemėlapį. Šis privalumas leidžia suplanuoti ne tik išmaniojo siurblio savaitės darbo grafiką, taip pat jūs galite organizuoti atskirų namų erdvių valymo laiką. Tai dar ne viskas, žemėlapio privalumų yra ne vienas, jūs taip pat galite organizuoti roboto-siurblio maršrutą,  matyti  kurioje namų erdvėje jis dirba, nustatyti draudžiamas zonas, patikrinti esamą valymo būseną ir svarbiausia, prireikus staigaus grindų valymo robotą-siurblį galite nusiųsti į betkurią jūsų namų zoną. Kaip ir prieš tai apžvelgtas išmanusis siurblys taip pat ir Neatsvor X600 pats grįš į įkrovimo aikštelę, kai baterija išseks. Dėl savo mažo aukščio, robotas gali lengvai nuvažiuoti po sofa/lova ir išvalyti ten besikaupiančius nešvarumus. Šis robotas geba užlipti ant kilimų iki 20mm aukščio, šis parametras jį verčia pranašesniu už kiek pigesnius rinkoje siūlomus išmaniuosius siurblius. 

Neatsvor X600 robotas dulkių siurblys

Robotas automatiškai pakels savo siurbimo galią, kai aptiks kilimą arba kitą sunkiai išvaloma vietą. Tai yra viena iš labiausiai giriamų Neatsvor X600  funkcijų, kadangi robotas kokybiškai išvalo kiliminę dangą. Be to, robotas turi galimybę atpažinti įvairesnius objektus ir jų išvengti greičiau bei rečiau įsipainioti. Priartėjęs prie pakylos arba laiptų, robotas nenukris ir apsisukęs tęs savo darbus.

  • Robotas pats grįš į pasikrovimo stotelę, kai baterija nusilps
  • Vienu įkrovimu robotas gali išvalyti net 150mm²
  • Roboto valdymas galimas net už namų  mobiliąja programėle
  • Robotas sukurs jūsų namų žemėlapį
  • Aukštis 9.8 mm
  • Geba užlipti ant 20 mm aukščio kiliminės dangos
  • Robotas automatiškai pakels savo siurbimo galią, kai aptiks kilimą arba kitą sunkiai išvaloma vietą
  • Patobulinti kritimo/susidūrimo sensoriai neleidžiantys robotui nukristi ar įsipainioti
  • Robotas vienu metu gali siurbti ir plauti
  • 3 siurbimo lygiai ( 2000Pa, 3000Pa, 4000Pa)

 

Neatsvor x600 Pro robotas - dar galingesnis ir su didesne baterijos talpa.

Neatsvor X600 Pro robotas dulkių siurblys

 

Įspūdinga yra tai, jog šis robotas turi net 6000 Pa siurbiamąją  galią, įprastai robotai siurbliai užtikrina iki 3000-3500Pa. Šis privalumas puikiai tiks aukštesnius švaros poreikius turintiems klientams, auginantiems gyvūnus bei  mažamečius vaikus. Išvystydamas 6000Pa galią Neatsvor x600 Pro išmanusis robotas užtikrina, kad maksimaliai išsiurbs ir surinks stambesnes šiuksles. Garantuojame, kad jūsų grindys visada bus švarios ir bus surinkti visų rūšių nešvarumai.  Dar daugiau Neatsvor x600 Pro baterija vėl smarkiai lenkia kitus robotus-siurblius, robotas turi net 5200 mAh baterijos talpą ir vienu įkrovimu gali išvalyti net 250mm² plotą. Kaip ir prieš tai du aptarti išmanieji siurbliai, taip ir iš  valdomas mobiliaja programėle.

Naujoji roboto versija Neatsvor x600 Pro, turi dar ivanotyviškesnę, atnaujintą  navigacijos sistemą. Naujasis robotas dar geriau orientuojasi aplinkoje, per kelias sekundes sukuria savo aplinkos žemėlapį ir saugiai juda namų erdvėje. Ši patikima ir saugi navigacijos koncepcija leidžia efektyviai ir kruopščiai išvalyti grindis. Galėsite nustatyti, kurį kambarį norite tvarkyti. Robotas automatiškai pakels savo siurbimo galią, kai aptiks kilimą arba kitą sunkiai išvalomą vietą. Robotas dar greičiau susidoros su kelyje sutiktais daiktais, jų išvengs ir nesustos valęs. Priartėjęs prie pakylos arba laiptų, robotas nenukris ir apsisukęs tęs savo darbus. Robotas vienu metu gali siurbti ir plauti. Išmaniosios programėlės dėka, galite patogiai nustatyti tris vandens lygius skirtingiems poreikiams ir grindų tipams. 

  • Robotas pats griš į pasikrovimo stotelę, kai baterija nusilps
  • Vienu įkrovimu robotas gali išvalyti net 250mm²
  • Valdymas mobiliaja programėle
  • Maksimalus veikimas 180min
  • Išmanusis siurblys sukuria aplinkos žemėlapį ir dar geriau jį įsimena
  • Roboto svarbiausias privalumas 6000Pa galia
  • Robotas automatiškai pakels savo siurbimo galią, kai aptiks kilimą arba kitą sunkiai išvaloma vietą
  • 5200 mAh baterijos talpa
  • Robotas vienu metu gali siurbti ir plauti
  • 3 siurbimo lygiai 

    Taigi, pastebime, kad šių dienų robotų siurblių pasiūla kasdien atsinaujina ir didėja. Išsirinkti išmanųjį siurblį siūlome atsakingai ir išsiaiškinus namų grindų dangos poreikius bei savus kasdienius įpročius. Pamirškite varginančius grindų priežiūros darbus  ir apžiūrėkite išmaniųjų pagalbininkų asortimentą mūsų elektroninėje parduotuvėje. 



    Slinkti į viršų